Verslag jeugdkamp

JEUGDKAMP

Van vrijdag 1 tm. zondag 3 september is een deel van de jeugdzwemmers en waterpoloërs van Aquadraat weggeweest voor hun jaarlijkse jeugdkamp. Net als andere jaren was er een rode draad door de activiteiten van het kamp en dit jaar was dat “Cowboys en Indianen”.

Het kamphuis in Loon op Zand waar de groep verbleef leende zich daar prima voor. Met voldoende ruimte direct naast het kamphuis voor de spelletjes maar vooral het noodzakelijke bos om het kamphuis heen om de “Spokentocht” in te organiseren. Dit jaarlijks terugkerende spektakel stond volop in het teken van “Cowboys en Indianen” maar wat het thema ook is, het is voor de (jongste) kinderen elk jaar even spannend om in het pikdonkere bos, zonder zaklantaarn, met een groepje de tocht te lopen en ondertussen af te wachten wat er tussen de bomen vandaan komt.

Veel schrikken maar ook heel veel lol is een vaste waarde van het kamp dat dit jaar mede mogelijk werd gemaakt door een sponsoring van alle etens- en drinkwaren door Albert Heijn in Koudekerk aan den Rijn en door enkele ouders van de deelnemers.
De kinderen hebben een fantastisch weekend gehad, wat in de avonduren steevast werd “afgesloten” met broodjes bakken op een kampvuur voordat de kinderen het kamphuis in gingen om daar nog zo lang mogelijk het spel tussen de leiding en de deelnemers vol te houden voordat ze uiteindelijk allemaal in slaap vielen.

Alle foto’s vind je hier onder het wachtwoord, vraag even aan Jorrit welk dat is. Hint : thema was c…..i…….

Op de foto: alle deelnemers bedanken Albert Heijn Koudekerk voor het mede mogelijk maken van het jeugdkamp 2017.

Ah Koudekerk sponsorde de boodschappen

Ah Koudekerk sponsorde de boodschappen