Geslaagde Waterpoloweek

Geslaagde Waterpoloweek Aquadraat in PWA-bad in Koudekerk

Afgelopen week heeft Aquadraat weer een geslaagde waterpoloweek gekend. Door het overwegend mooie weer, de vele spannende wedstrijden en veel publiek was het elke avond gezellig en speelden de ploegen met inzet op het scherpst van de snede.

Maandagavond beet Heren 3 het spits af tegen Sassenheim en was er direct een spannende wedstrijd die uiteindelijk in het voordeel (8-7) eindigde van Aquadraat. Dames 1 sloot de avond af met eveneens een gelijk opgaande strijd met nipt verlies (6-7).
De tweede avond waren de jeugdteams aan de beurt en beide jongste E en D groepen sloten hun wedstrijden tegen De gouwe uit Waddinxveen met ruime winst af waarna de C-jongens in De Gouwe met 6-9 verlies hun meerdere moesten erkennen. De senioren (Heren 4) wonnen daarentegen ruim van De Gouwe (9-4).
Woensdagavond was de enige echt slechte dag qua weer en onder een grijs wolkendek werkten de A-jongens en drie dames teams hun wedstrijden af, allen tegen WZC uit Zoetermeer. AJ en Dames 3 verloren net aan waarna Dames 2 een 13-1 winst behaalde. Dames 1 trad als laatste aan en legde de spannendste pot van die avond in het water. Vlak voor tijd ging WZC met de 6-7 winst er vandoor.
Op donderdag vier wedstrijden tegen De Plas uit Nieuwkoop. C-jongens wonnen ruim met 10-3 waarna er drie spannende wedstrijden volgden van de A-jongens (6-7 verlies) en gelijkspel van zowel Heren 2 (7-7) als Heren 1 (8-8).
De laatste avond sloten de Aquadraat teams winnend af. Zowel Heren 1 als Dames 2 speelden tegen Katwijk. Heren 1 kwam als winnaar (6-5) uit het bad na een fysiek zeer zware wedstrijd en Dames 2 behaalde een 6-5 overwinning op een zeer jeugdig Katwijk dames team.

20170828_192338

Heren 3 start waterpoloweek Aquadraat – Coach Ron Kapaan spreekt zijn team toe in de rust