PVA inzamelactie We-Collect

HOE WERKT HET
In zwembad de Does staat bij de receptie een We-Collect bak. Hier kan jij al jouw oude ICT apparatuur in werpen. De volgende materialen komen in aanmerking:


Mobiele telefoons
GSM’s
Smartphones
PDA


Desktop
Notebooks/Laptops
Workstation
Thin Clients
Tablets


Servers
Serverracks
Backup apparatuur


LCD
Plasma
(o)LED
TFT


Inktjetprinters
Laserprinters
Inktcartridges
Overige accessoires


Toetsenbord en muizen
Kabels
Adapters
Software

Het geld dat hiermee wordt opgehaald wordt door We-collect overgemaakt aan Aquadraat.

Hiermee kunnen wij er voor zorgen dat ook onze mooie zwemsport laagdrempelig toegankelijk blijft, er nieuwe materialen aangeschaft kunnen worden, er leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden etc.

We-Collect werkt samen met gecertificeerde partners en voldoet daarom op alle vlakken aan alle relevante regels en richtlijnen voor de branche. De processen zijn gecertificeerd en NIWO geregistreerd onder nummer VIHX527273. Bij inname van mobiele telefoons en/of ICT-apparatuur inclusief inktcartridges wordt een verklaring afgegeven voor de ingenomen afvalstoffen t.b.v. de afvalstoffen administratie.

WAT KUNT U DONEREN?
Om u een idee te geven welke apparatuur u onder meer kunt doneren, volgt hier een overzicht van de meest ingeleverde apparatuur. Heeft u apparatuur die niet in dit overzicht vermeld staat, neemt u dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we bespreken of hetgeen u aan te bieden heeft ook via We-Collect kan worden afgevoerd of dat er wellicht een andere afvoermethode geadviseerd wordt. We-Collect maakt geen onderscheid tussen werkende of defecte apparatuur, u kunt dus zowel defecte (bijvoorbeeld mobieltjes met een kapot scherm) als nog werkende apparatuur bij ons inleveren.

WAT GEBEURT ER MET ACHTERGEBLEVEN DATA?
Achtergebleven data wordt vernietigd en u ontvangt daar desgewenst een gespecificeerde afstands-/vernietigingsverklaring van. Tot het moment van vernietigen is er geen toegang tot data en persoonsgegevens. Er is in het gehele proces geen sprake van het verwerken van persoonsgegevens. Datadragers met gevoelige informatie kunnen gecertificeerd vernietigd worden door onze recyclingpartner Brantjes Datavernietiging of HKS Scrap Metals B.V.

VRAGEN:
Heeft u nog vragen over de actie of wilt u een grote hoeveelheid (bijvoorbeeld als bedrijf?) aanbieden? Neem dan contact op met Timo Dreef.