Beste leden van de Aquadraat, zaterdag 23 september 2023 gaat de Grote Clubactie van start!

Aquadraat doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Natuurlijk zit er voor jullie ook wat extra’s aan vast. Namelijk per 10 verkochte loten krijg je een bol.com bon of intertoys- of een h&m-cadeaubon van 5 euro. Als je een beetje je best doet kan dat al aardig oplopen. Belangrijker is, dat je er de clubkas mee spekt en dat is nog steeds hard nodig. Met het geld kunnen we dan weer leuke en nuttige dingen doen, zoals leuke activiteiten, op kamp gaan of denk aan nieuw materiaal zoals waterpoloballen en flippers. In 2022 haalden we ruim 700 euro op.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de volgende methodes:
Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per email. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.
Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2023 start op zaterdag 23 september (wees sportief en start niet eerder)
Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te
beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij Jorrit Verhaar vòòr vrijdag 27 oktober. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Vraag dan om een extra boekje. Schrijf in het boekje duidelijk je voornaam, achternaam en welke cadeaubon je wilt. Heb je extra boekjes, niet deze dan vast aan het boekje.

Win gave prijzen
Help het doel van Aquadraat te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen, spaar voor
cadeaubonnen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Verkoop jij 40 loten of meer? De Grote Clubactie organiseert elk jaar een landelijke verkoopwedstrijd. De 1.000 beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen.
Schrijf je dan in voor de Kids-verkoopwedstrijd zodra je klaar bent met loten verkopen. Dat kan op clubactie.nl

Nog vragen? Vul het contact formulier in.
Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! Jouw inzet is goud waard!
Met vriendelijke groet, Jorrit Verhaar

Vragen?