Beste leden van de Aquadraat, zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start!

Aquadraat doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.


Natuurlijk zit er voor jullie ook wat extra’s aan vast. Namelijk per 10 verkochte loten krijg je een bol.com bon of intertoys- of een h&m-cadeaubon van 5 euro. Als je een beetje je best doet kan dat al aardig oplopen. 


Belangrijker is, dat je er de clubkas mee spekt en dat is nog steeds hard nodig. Met het geld kunnen we dan weer leuke en nuttige dingen doen, zoals leuke activiteiten, op kamp gaan of denk aan nieuw materiaal zoals waterpoloballen en flippers. In 2019 haalden we ruim 875 euro op.


Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de volgende methodes:
Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij/zij  vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per email. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.


Online: Als Aquadraat hebben we een clublink naar de verkooppagina. Klik hier voor de pagina!

Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.


Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september (wees sportief en start niet eerder)
Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:
Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij Jorrit Verhaar vòòr vrijdag 30-10. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Vraag dan om een extra boekje. Schrijf in het boekje duidelijk je voornaam, achternaam en welke cadeaubon je wilt. Heb je extra boekjes, niet deze dan vast aan het boekje.


Win gave prijzen
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen, spaar voor cadeaubonnen en win tegelijkertijd te gekke prijzen.
Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs! Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Nog vragen? Spreek Jorrit even aan in het zwembad.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
de activiteitencommissie.