Beste leden van de Aquadraat, evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer mee doen aan de grote clubactie.

Natuurlijk zit er voor jullie ook wat extra’s aan vast. Namelijk per 10 verkochte loten krijg je een bol.com bon of intertoys- of een h&m-cadeaubon van 5 euro. Als je een beetje je best doet kan dat al aardig oplopen.

Belangrijker is, dat je er de clubkas mee spekt en dat is nog steeds hard nodig. Met het geld kunnen we dan weer leuke en nuttige dingen doen, zoals leuke activiteiten, op kamp gaan of denk aan nieuw materiaal zoals waterpoloballen en flippers. In 2018 haalden we ruim 400 euro op.

Vanaf zaterdag 14 september 2019 (niet eerder !!!) starten we met intekenen, zie daarvoor het bijgevoegde verkoopboekje en /of de extra intekenlijst. Omdat er in het boekje slechts ruimte is om aan 20 mensen loten te verkopen, kan je als je meer verkoopt een extra boekje halen bij Jorrit Verhaar. Of download een lijst via internet.

Een lot kost € 3,00 per stuk (€ 2,40 is voor Aquadraat) en het is uiteraard mogelijk om meerdere loten aan een persoon te verkopen. Denk aan je opa, oma, buurvrouw, buurman enzovoorts om zoveel mogelijk lotjes te verkopen.

We kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te innen via een eenmalige machtiging: De koper vermeldt al zijn/haar gegevens in het verkoopboekje of op de extra lijst. Van het vermelde rekeningnummer wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat het lotnummer(s) vermeld.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje, deze vind je in het verkoopboekje. De uitslag verschijnt op internet. De trekking is op 12 december. Op internet pagina van clubactie staat wat de mensen kunnen winnen.

Hier nog wat tips om je te helpen

  • Ga in je clubtenue langs de deur, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent.
  • Tover je beste glimlach tevoorschijn. Zeker weten dat het helpt.
  • Vraag familie tijdens een verjaardag om loten te kopen.
  • Ga met een vriendje/vriendinnetje of zelfs misschien met heel je team samen lootjes verkopen. Dat maakt het nog leuker!
  • Vertel waarom jij lootjes aan het verkopen bent voor jouw vereniging. Zodat we nieuwe waterpoloballen en flippers kunnen kopen.
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen. Zoals een auto of € 100.000,-.
  • Maak voor jezelf ook een eigen doel. Bijvoorbeeld ik wil iedere dag 2 loten verkopen. Leuk is daarbij natuurlijk ook om zelf dan bij te houden hoever je al bent.
  • Dit jaar hebben we iets nieuws voor jou: het niet-thuiskaartje. Schrijf je naam en club op het kaartje en stop dit in de brievenbus van degene die niet thuis is. Via de link of de QR-code op het kaartje kunnen ze alsnog loten kopen.

Het is de bedoeling dat je uiterlijk donderdag 17 oktober het verkoopboekje weer inlevert bij je trainer of bij Jorrit Verhaar. Schrijf in het boekje duidelijk je voornaam, achternaam, telefoonnummer en welke cadeaubon je wilt. Heb je extra boekjes, niet deze dan vast aan het boekje.

Na het inleveren van de lijsten en de controle door middel van invoering, krijg jij dan je verdiende cadeaubonnen. Bezoek de site clubactie.nl om deel te nemen aan de wedstrijd voor lotenverkopers met te gekke prijzen. Als jij veel loten hebt verkocht, dan maak je kans op een Nintendo Switch!

Nog vragen? Jorrit Verhaar

We rekenen op jullie inzet !!!!!!!