Dinsdag 18 september 2018 staat er weer een pasavond voor de clubkleding van Aquadraat gepland,in de hal van zwembad De Does. Je kunt op deze avond van 18u00 tot 20u00 uur clubkleding passen en bestellen. Bestellingen dienen direct betaald te worden, contant of per pin.

Nieuw in ons assortiment zijn de donkerblauwe vesten met opdruk!

De kledinglijn binnen Aquadraat loopt hartstikke goed. Het ziet er mooi en strak uit dat de meeste leden in deze kleding loopt. Er zijn jaarlijks twee pas- en bestel momenten zijn, namelijk rond juni en oktober. De exacte data zal u tegen die tijd natuurlijk horen.

Mocht u eerder iets willen bestellen is dat mogelijk maar er zal pas door ons besteld worden als er voldoende bestellingen zijn, anders worden de kosten te hoog.

Ook als u niet bij de pas/bestelavond kunt zijn kunt u via dit mail adres een nabestelling doen. Wij willen u er wel op attenderen dat ruilen/retourneren niet mogelijk is en dat het dus eigenlijk noodzakelijk is om te passen voor u bestelt.

Mocht de kleding niet meer passen, vraag dan even na bij andere leden/ouders of zij misschien de kleding over willen nemen. Dit gaat buiten ons om.

Op dit moment hebben wij de zwemkleding, een shirt en broekje, vest, rugtassen, bedrukte badmutsen in de kleuren blauw en wit en een handdoek te koop.

De clubkleding-commissie: Jolijn, Maaike & Angela

U kunt voor vragen m.b.t. de clubkleding altijd terecht bij een van ons.

We hebben geprobeerd om een universele style te ontwikkelen voor zowel de wedstrijd- en trimzwemmers als de waterpoloërs.

Naast onderstaande badkleding kun je ook polo shirt en/of short bestellen. De prijzen voor deze artikelen zijn:

  • Polo shirt  € 22,-
  • Short  € 12,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

(Waterpolo) badpak met rits circa € 56,-  (ivm fina regels, mag met dit badpak niet worden deelgenomen aan zwemwedstrijden)

waterpolobadpakaquadraat

badpak  circa € 51,-

badpakaquadraat

Wedstrijd badpak circa € 61,-

wedstrijdbadpakaquadraat

(waterpolo) zwembroek  € 28,-

waterpolozwembroekaquadraat

heren short € 36,-

shortaquadraat

heren  jammer circa € 40,-

jammeraquadraat

rugzak circa €55,-

rugzakaquadraat